Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Epoksihartsi 1.5 kg

Epoksihartsi 1.5 kg

Monikäyttöinen ja läpinäkyvä epoksihartsi Epidian 652 tarjoaa erinomaisen läpinäkyvyyden, joten se on ihanteellinen projekteihin, joissa estetiikka on ensiarvoisen tärkeää. Saavuta kristallinkirkas viimeistely, joka korostaa työsi monimutkaisia yksityiskohtia.

Monipuolinen: Tämä epoksihartsi on uskomattoman monipuolinen. Käytä sitä pinnoittamiseen, laminointiin, valuun ja upottamiseen, jolloin voit toteuttaa luovia ideoitasi tai vahvistaa erilaisia materiaaleja teollisissa olosuhteissa.

Matala viskositeetti, helppo sekoittaa: Epidian 652:lla on alhainen viskositeetti, minkä ansiosta se on helppo sekoittaa ja kaataa. Tämä ominaisuus minimoi ilmakuplat ja varmistaa tasaisen ja virheettömän lopputuloksen joka kerta.

Näitä hartseja ei ole suunniteltu UV-kestäviksi, mutta valuprojekteissa, joissa ei vaadita pitkäkestoisia kirkkaita hartseja, niitä voidaan käyttää pigmentoimalla pigmentillä.

Vahvat sidosominaisuudet: Työskenteletpä taiteen, korujen tai teollisten komponenttien parissa, Epidian 652 tarjoaa vahvan, kestävän sidoksen, joka kestää ajan kokeen.

Turvallisuustakuu: Nämä epoksihartsit täyttävät turvallisuusstandardit, mikä varmistaa, että voit työskennellä niiden kanssa turvallisesti ja samalla suojella terveyttäsi ja ympäristöäsi.

Miten sitä voidaan käyttää?

Teolliset sovellukset: Erinomainen valinta lasikuitu-, hiilikuitu- ja Kevlar-kankaiden liimaamiseen. Epidian 652 on korvaamaton voimavara teollisiin prosesseihin, kuten laminointiin, valuun ja lujitemateriaaliin.

Taide- ja käsityöprojektit: Luo upeita taideteoksia, koruja ja koriste-esineitä Epidian 652:lla ja anna niille ammattimainen viimeistely.

Puuntyöstö: Paranna ja suojaa puutöitäsi huonekaluista työtasoihin tällä joustavalla epoksihartsilla.

Kodin kunnostus: Käytä tätä epoksia tee-se-itse-kotiprojekteihin, kuten baaritasoihin, työtasoihin ja muihin.

Epidian 652:n tarkoituksena on muuttaa ideasi todeksi ja varmistaa, että projektisi erottuvat joukosta ja kestävät. Vie käsityösi tai alasi uudelle tasolle tällä ensiluokkaisella epoksihartsilla. Tilaa nyt ja koe ero, jonka Epidian 652 voi tehdä työllesi.

Kovettuu 24 tuntia huoneenlämmössä, jonka jälkeen saadaan hyviä ominaisuuksia

Erinomaisten ominaisuuksien saavuttamiseksi osan jälkilämmitys 60-80°C lämpötilassa 3-4 tunnin ajan on toivottavaa.

Epoksihartsi EPIDIAN 652 hartsi + IDA kovete

Pakkaus sisältää 1 kg hartsia + 500 g kovetinta

Epoksihartsi 1.5 kg

Epoksihartsi

Epoksihartsi 1.13 kg - EPOKSIHARTSI | COMPOSITE24

Specification
EpoksihartsiEpidian 601
Viskositeetti 25°C mPa.s700-1100
mittasuhteet100g/20g
Gel aika, lämpötila. 20°C40 min
Vastaava182 – 200
Epoksi numero, mol / 100 g0,500 – 0,550
Tiheys 20°C g/cm31,140 – 1,170

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
Huono Hyvä
Captcha
  • Stock: In Stock
  • Model: 652-IDA-1.5
  • Weight: 1.55kg
  • Dimensions: 10.00cm x 15.00cm x 20.00cm
  • SKU: 652-IDA-1.5
  • ISBN: Epidian 652
  • MPN: Epoxy resin
20.99€
22.45€
Veroton: 17.35€