Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

KEVLAR KANGAS

KEVLAR KANGAS

In the category "KEVLĀRA ŠĶIEDRAS AUDUMI" you can buy more than 2 products, such as Kevlāra audums twill 173g/m2, Hibrīdaudums oglekļa kevlāra tvils 165g/m2.

KEVLAR KANGAS

KEVLAR KANGAS

KEVLAR KANGAS

Model: HYB165
Twill-hybridikankaan tärkeimpiä ominaisuuksia on sen iskunkestävyys ja kevlarkuitujen tuomat mekaaniset ominaisuudet kuten suuri vetolujuus, jota täydentää hiilikudoksen jäykkyys. Hybridikankaalla luodaan laadukkaita laminaatteja.Hybridikangasta on suositeltavaa käyttää epoksihartsien ja vinyyli..
22.99€ 23.60€
Veroton hinta:19.00€
Model: KEV173
Kevlarkangas on korkealujuuksinen, kevyt, joustava, kulutuskestävä, kemiallisesti kestävä ja sillä on hyvä lämmönkesto (> 400 ° C). Kevlarkangas on 5 kertaa vahvempaa kuin teräs. Kevlarkangasta on suositeltavaa käyttää epoksihartsien ja vinyyliesterihartsien kanssa.Leveys: 1200mmHinta per..
22.99€
Veroton hinta:19.00€
Kevlar-kangas plain 300 g/m2 Kevlar-kangas plain 300 g/m2
Uuden
Model: KEV300
Kevlar-kangas on viisi kertaa vahvempi kuin teräs. Tätä kangasta suositellaan käytettäväksi epoksihartsin ja vinyyliesterihartsin kanssa.Avainominaisuudet:Erittäin korkea lujuusKevytJoustavuusHankauskestävyysKemiallinen resistanssiIskunkestävyysKorkean lämpötilan kestävyys (> 400 ° C)Käytetään la..
36.30€
Veroton hinta:30.00€
Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)