Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

LIIMAT

LIIMAT

LIIMAT

LIIMAT|HARTSIT

LIIMAT | COMPOSITE24

Spabond sekoituskärki
Uuden
Model: MIXER
Spabond-sekoitin on tarkoitettu käytettäväksi Spabond-liimojen kanssa. Sekoittimen kärki sekoittaa Spabond-liimakoostumuksen sillä tavalla, johon se on suunniteltu. Hinta on 1 kpl..
3.75€
Veroton hinta:3.10€
Model: 340RHFKT400ml
Spabond™ 340 LV HT FAST on erittäin suorituskykyinen liima, joka on suunniteltu suurten rakenteiden, kuten veneiden runkojen ja tuuliturbiinien siipien, liimaamiseen. Se on kustannustehokas järjestelmä, jolla on hyvät lämpö- ja mekaaniset ominaisuudet. Koostumus antaa korkean lämpösuorituskyvyn ja m..
33.88€
Veroton hinta:28.00€
Spabond 445 musta
Uuden
Model: SPABOND-445
Spabond™ 445 on karkaistu, suorituskykyinen liimajärjestelmä, joka on ihanteellinen suurten rakenteiden liimaamiseen, alustan pintojen geometria on epätasainen. Kehitetty edeltäjiensä todistetun suorituskyvyn perusteella jakaa samat kovetinkomponentit kuin Spabond™ 435 ja 440, jotta saadaan täydelli..
39.93€
Veroton hinta:33.00€
Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)