Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

HYBRIDI

HYBRIDI

Hybridikankaat, joissa innovaatio kohtaa lujuuden, monipuolisuuden ja poikkeuksellisen suorituskyvyn. Tutustu komposiittimateriaalien tulevaisuuteen huippuluokan hybridikankaillamme, jotka on suunniteltu huolellisesti monenlaisiin sovelluksiin. Tuoteryhmässämme on monipuolinen valikoima hybridikankaita, mukaan lukien hiilikuitu, lasikuitu, kevlar ja dioli, jotka on kaikki huolellisesti kuratoitu vastaamaan insinöörien, suunnittelijoiden ja harrastajien erityistarpeita.

Tutustu eduihin

Hiilikuitu: Päästä valloilleen hiilikuidun korkea lujuus-painosuhde sovelluksissa, jotka vaativat rakenteellista jäykkyyttä ja kevyttä suorituskykyä. Täydellinen ilmailu-, auto- ja urheiluvälineisiin.

Lasikuitu: Yhdistä lasikuidun kestävyys ja edullisuus muihin materiaaleihin luodaksesi komposiitteja, joilla on poikkeukselliset mekaaniset ominaisuudet. Ihanteellinen veneenrakennukseen, autojen osiin ja rakenteiden vahvistamiseen.

Kevlar: Hyödynnä Kevlarin tarjoama poikkeuksellinen vetolujuus ja iskunkestävyys, mikä tekee siitä parhaan valinnan sovelluksiin, kuten luodinkestävät liivit, suojavarusteet ja ilmailukomponentit.

Diolen: Koe dioleenin monipuolisuus, materiaali, joka tunnetaan UV-säteilyn ja kosteudenkestävyydestään, joten se on erinomainen valinta ulko- ja merisovelluksiin.

Miksi valita hybridikankaamme?

Laadunvarmistus: Etusijalla on laatu ja lähdemateriaalit luotetuilta valmistajilta, mikä takaa johdonmukaiset, korkealaatuiset kankaat, jotka täyttävät alan standardit. Asiantuntijan opastus: Asiantuntijatiimimme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan oikean hybridikankaan tiettyyn projektiisi, tarjoten arvokkaita näkemyksiä ja teknistä tukea.

Monipuolisuus: Hybridikankaamme voidaan räätälöidä yksilöllisten projektivaatimustesi mukaisiksi, jolloin voit ylittää innovaatioiden rajoja.

Kilpailukykyinen hinnoittelu: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat laadusta tinkimättä, jolloin korkean suorituskyvyn hybridikankaat ovat kaikkien saatavilla.

Nopea toimitus: Ymmärrämme oikea-aikaisen toimituksen tärkeyden projekteillesi.

Luota meihin tehokkaiden ja turvallisten toimitusvaihtoehtojen suhteen. Työskenteletpä huippuluokan ilmailuteknologian, korkean suorituskyvyn autokomponenttien tai räätälöityjen urheiluvälineiden parissa, Hybrid Fabrics -kokoelmamme on porttisi saavuttaa vertaansa vailla olevaa lujuutta, kestävyyttä ja suorituskykyä komposiittimateriaaleissa. Nosta projektejasi alan parhailla materiaaleilla; Tutustu hybridikankaihimme tänään.

HYBRIDI

hiili kevlar-kankaat

hiili-aramidikankaat

Model: DI-BLACK-200
Esittelyssä musta Diolen Twill 200g/m² -kangas, paras valinta komposiittiteollisuuden tarpeisiin. Tämä korkean suorituskyvyn kangas on huolellisesti suunniteltu erinomaisiksi, kun sitä käytetään polyesteri-, vinyyliesteri- ja epoksihartsien kanssa, mikä tarjoaa vankan ratkaisun, joka varmistaa kompo..
14.99€
Veroton hinta:12.39€
Model: DI-BLUE-200
Esittelyssä musta Diolen Twill 200g/m² -kangas, sininen valinta komposiittiteollisuuden tarpeisiin. Tämä korkean suorituskyvyn kangas on huolellisesti suunniteltu erinomaisiksi, kun sitä käytetään polyesteri-, vinyyliesteri- ja epoksihartsien kanssa, mikä tarjoaa vankan ratkaisun, joka varmistaa kom..
15.99€
Veroton hinta:13.22€
Model: DI-GREEN-200
Esittelyssä musta Diolen Twill 200g/m² -kangas, vihreä valinta komposiittiteollisuuden tarpeisiin. Tämä korkean suorituskyvyn kangas on huolellisesti suunniteltu erinomaisiksi, kun sitä käytetään polyesteri-, vinyyliesteri- ja epoksihartsien kanssa, mikä tarjoaa vankan ratkaisun, joka varmistaa komp..
15.99€
Veroton hinta:13.22€
Model: HYB165
Twill-hybridikankaan tärkeimpiä ominaisuuksia on sen iskunkestävyys ja kevlarkuitujen tuomat mekaaniset ominaisuudet kuten suuri vetolujuus, jota täydentää hiilikudoksen jäykkyys. Hybridikankaalla luodaan laadukkaita laminaatteja.Hybridikangasta on suositeltavaa käyttää epoksihartsien ja vinyyli..
22.99€ 23.60€
Veroton hinta:19.00€
Model: HYBRAID
Twill-hybridikankaan tärkeimpiä ominaisuuksia on sen iskunkestävyys ja kevlarkuitujen tuomat mekaaniset ominaisuudet kuten suuri vetolujuus, jota täydentää hiilikudoksen jäykkyys. Hybridisukalla luodaan laadukkaita laminaatteja urheiluvälineiden tuotannossa sekä muualla.Hybridikangasta on suosit..
11.50€
Veroton hinta:9.50€
Näytetään 1 - 5 (Yhteensä 5. Sivuja 1.)