Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Diolen twill sininen 200g/m2

Diolen twill sininen 200g/m2

Esittelyssä musta Diolen Twill 200g/m² -kangas, sininen valinta komposiittiteollisuuden tarpeisiin. Tämä korkean suorituskyvyn kangas on huolellisesti suunniteltu erinomaisiksi, kun sitä käytetään polyesteri-, vinyyliesteri- ja epoksihartsien kanssa, mikä tarjoaa vankan ratkaisun, joka varmistaa komposiittiprojektien onnistumisen.

Pääpiirteet:

Paino ja tiheys: Diolen Twill -kankaamme paino on 200 g/m², mikä tarjoaa täydellisen lujuuden ja joustavuuden tasapainon komposiittisovelluksiin. Sen tiheä kudos takaa kestävyyden säilyttäen samalla helppokäyttöisyyden laminointiprosessin aikana.

Diolen-kuitulaatu: Käytämme tämän kankaan valmistuksessa vain korkealaatuisimpia Diolen-kuituja, mikä takaa erinomaisen laadun ja pitkäikäisyyden. Diolenin tunnettu venytys-, kutistumis- ja kemiallinen korroosionkestävyys tekee siitä ihanteellisen kumppanin polyesteri-, vinyyliesteri- ja epoksihartseille.

Twill Weave: Twill-kudos ei ole vain esteettisesti miellyttävä, vaan se myös parantaa kankaan rakenteellista eheyttä. Tämä diagonaalinen kuvio tarjoaa lisälujuutta ja vakautta komposiitteillesi.

Kemiallinen yhteensopivuus: Diolen Twill on suunniteltu toimimaan polyesteri-, vinyyliesteri- ja epoksihartsien kanssa muodostamaan yksisidos, joka tarjoaa luotettavan komposiittirakenteen.

Tyypillisiä sovelluksia komposiittiteollisuudessa:

Vahvikkeet: Diolen Twill on valintasi komposiittivahvikkeeksi. Tämä antaa laminaateillesi rakenteellisen eheyden, mikä takaa, että lopputuote on kestävä ja luotettava.

Merihuviveneiden rakennussovellukset: Rakennatpa sitten veneen runkoja, kansia tai muita venekomponentteja, Diolen Twill -kankaamme yhdistettynä hartsiin tarjoaa erinomaisen vedenkestävyyden ja kestävyyden.

Ilmailu- ja autoteollisuus: Diolen Twill -kangasta käytetään ilmailu- ja autoteollisuudessa kevyiden, erittäin lujien komponenttien luomiseen. Sen hartsiyhteensopivuus varmistaa rakenteellisen eheyden näille kriittisille sovelluksille.

Teollisuuskomponentit: Suunnittele ja valmista teollisuuskomponentteja, kuten putkia, säiliöitä ja erikoiskoneita. Diolen-toimikkaan ja hartsin yhdistetty lujuus luo luotettavia, pitkäikäisiä ratkaisuja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Diolen Twill 200g/m² -kangasmme on suunniteltu menestymään komposiittiteollisuudessa, jossa se synergisoituu täydellisesti polyesteri-, vinyyliesteri- ja epoksihartsien kanssa. Sen ylivoimainen laatu, twill-kudos ja kemiallinen yhteensopivuus takaavat kestävien, luotettavien komposiittimateriaalien tuotannon moniin eri käyttötarkoituksiin. Luota Diolen Twilliin, joka täyttää komposiittiprojektiesi tiukat vaatimukset ja lisää niiden suorituskykyä ja luotettavuutta.Tätä kangasta suositellaan käytettäväksi epoksihartsin ja vinyyliesterihartsin kanssa.

sininen

Leveys: 1200mm

Ilmoitettu hinta on 1m2

Paino: 200g/m2

Diolen twill sininen 200g/m2

HYBRIDI - Diolen twill sininen 200g/m2

käytettäväksi epoksihartsin ja vinyyliesterihartsin kanssa.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
Huono Hyvä
Captcha
  • Stock: In Stock
  • Model: DI-BLUE-200
  • Weight: 0.20kg
  • Dimensions: 120.00cm x 0.83cm x 0.20cm
  • SKU: Diolen blue
  • UPC: Diolen blue
15.99€
Veroton: 13.22€