Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Laitteistot

Insinöörit ovat luoneet Graco FRP lujitemuovivuorauslaitteet nostamaan rimaa korkean suorityskyvyn vaatimuksille. Graco FRP annostelujärjestelmä ssä on kehittynyt tekniikka ja se on vahva, kestävä ja edullinen. Kuten tiedätte, riittämätön määrä katalyyttiä hartsilaminaatissa johtaa märkäpisteiden syntyyn, joiden seurauksena on pidempi kuivumisaika ja  vaihteleva laatu valmistetuissa komponenteissa. Graco FRP automaatilla saat annostelun tasaisella nopeudella ja siitä seuraa johdonmukainen kuivumisaika,  parantunut palvelun laatu ja tuotantonopeus.

Edut

·         Nopea asentaa, asennusaika vähemmän kuin 1 minuutti.

·         Säästää energiaa rajoittamalla sekoittimen nopeutta.

·         Ehkäisee moottorin ylinopeutta ja siten pidentää laitteiden käyttöikää.

Lisätietoja soittamalla +371 29112229 tai lähettämällä  tiedustelun sähköpostitse: info@kompozitmateriali.lv

Laitteistot

Laitteistot|

Laitteistot | COMPOSITE24

Model: GRACO-FRP
FRP-järjestelmää voidaan käyttää hienonnetun lasikuitun levittämiseen avoimiin muottisovelluksiin. Se tarjoaa tarkan annostelun suhteellisella annostelulla helposti siirtymällä märkäpoistosta pilkkomiseen. Materiaalikustannusten pitämiseksi alhaisina järjestelmä on suunniteltu siten, että se ei vaad..
10,285.00€
Veroton hinta:8,500.00€
Model: FRP-GEL
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com..
8,712.00€
Veroton hinta:7,200.00€
Model: GRACO-RTM
A full line of solutions for resin transfer moldingResin transfer molding (RTM) is a closed mold manufacturing process. Finished parts are made by introducing polyester or vinyl ester resins into closed molds containing berglass, carbon or other reinforcements.Whether your process ..
16,940.00€
Veroton hinta:14,000.00€
Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)