Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

TYHJIÖMUOVAUSMATERIAALIT

Komposiittimateriaalien tyhjiöinnin tarkoituksena on kestävän laminaatin tekeminen, mikä onnistuu imemällä ilmakuplia laminaatista, jotka jäävät sinne, jos sitä jätetään tekemättä. Tässä voi hakea kertakäyttöisiä tyhjiöintimateriaaleja sekä infuusio/RTM -prosesseihin tarkoitettuja materiaaleja.

TYHJIÖMUOVAUSMATERIAALIT

TYHJIÖMUOVAUSMATERIAALIT | COMPOSITE24

TC42 TC42
-15 %
Model: TC42
Tensorgrip® TC42 on suunniteltu infuusiota varten. Tämä tuote on erittäin suorituskykyinen, liuotinpohjainen polymeeriliima paineistetussa säiliöjärjestelmässä. Tensorgrip® TC42 on erityisesti suunniteltu pitämään vahvistuskuidut paikoillaan hartsin infuusioprosessin aikana vaikuttamatta pinnan viim..
8.23€ 9.68€
Veroton hinta:6.80€
COMPOFIX Infuusio Spray COMPOFIX Infuusio Spray
Uuden -20 %
Model: COMPOFIX FAST
Nopeasti kovettuva infuusioruisku COMPOFIX FAST.Tätä aerosolia käytetään sitomaan aramidia, lasia, hiilikuitukankaita ja peililevyjä tai muita materiaaleja toisiinsa, muottiin, ja sitä käytetään vahvistamaan kankaan tekstuuria kävelyn aikana. prosessissa.). COMPOFIX FAST ei vaikuta hartsien kehittym..
10.65€ 13.31€
Veroton hinta:8.80€
Model: TC-SQZE
Hinta per 1kpl.Squeezee antaa tarkan hartsiannostuksen sekä helpottaa hartsisyötön irroitusta.·         Ihanteellinen kaikille irroitettaville putkille·         Vaatii vain vähän voimaa letkun irroitukseen ..
43.32€
Veroton hinta:35.80€
infuusioliitin
Uuden
Model: Infusion-Plug
Infuusion liitin on tarkoitettu infuusioprosessiin. Infuusioliitin asetetaan alipaine- kalvon alle, jossa ylhäältä on kiinnitetty infuusiolähetysputki, jossa on tyhjiötiiviste. Infuusioliitintä voidaan käyttää toistuvasti.Tätä liitintä voidaan käyttää myös märkä- ja yksinkertaiseen imurointiin.Hinta..
6.05€
Veroton hinta:5.00€
Model: Insiets
Hinnat per 1m2 infuusioverkkoaLeveys: 1400 mmInfuusioverkko toimii ilmakanavana infuusioprosessissa. Verkko takaa sujuvan ilmanpoiston ja antaa yhtenäisen tyhjiön ja tasalaatuiset komponentit...
2.60€
Veroton hinta:2.15€
Model: INFSP
Hinta per 10m.Infuusiossa ilma tai hartsi pääsee putken ansiosta ilma helposti virtaamaan evakuointilaminaatin läpi. Infuusioputkea käytetään joko laittamalla siitä kehän komponentin ympäri tai laittamalla sen imemään osien keskeltä, riippuen valmistettavien osien muodosta. ..
6.05€
Veroton hinta:5.00€
Model: MTI-H
Hinta per 1mMTI infuusioputkiTämä infuusioputki, toisin kuin perinteiset spiraaliputket, on seuraava askel infuusioprosessin laadussa.Se koostuu paineputkista, ei-kudotusta ja ilmaa läpäisevästä kalvosta. Sandwichrakenne mahdollistaa pumppausprosessin laadun optimoinnin. Tämä vähentää ha..
4.78€
Veroton hinta:3.95€
Model: MTI Valve
Hinta per 1kpl.MTI infuusioventtiiliVenttiili on sijoitettu hartsin syöttöputkien väliin. Venttiili säätyy hartsimäärän mukaan , mikä johtaa samaan hartsimäärään kaikissa paikoissa. Se estää hartsin  kertymisen yhteen paikkaan, samoin kuin hartsin ylimäärän. Tuloksena on korkealaatuinen..
18.15€
Veroton hinta:15.00€
Model: peelply
Peelply on hienosti kudotty kerros jota tyypillisesti käytetään ulkokerroksen laminointiprosessiin. Sen voi poistaa helposti hartsijäämien kanssa ja jäljelle jää helposti käsiteltävän puhdas pinta. Pinta on  kuumennuksen jälkeen yleensä matta ja tarvitsee enää hioa ennen seuraavan kerroksen lii..
2.42€
Veroton hinta:2.00€
Model: PRF1
Hinta per 1m2Leveys: 1mRei'itetty kalvo märkälevitys / evakuointi menetelmä ensimmäiseksi kerrokseksi käytettäväksi yhdessä imuhuovan kanssa. Hartsi virtaa rei'istä imuhuopaan ja huopa imee ylimääräisen hartsin...
1.74€
Veroton hinta:1.44€
Spiraalipistoke Spiraalipistoke
Uuden
Model: Spiral-Plug
Infuusio-spiraaliliitintä käytetään infuusioprosessissa. Infuusio-spiraali-liitin sijoitetaan tyhjiökalvon alle, jossa tyhjiösiirtoputki, jossa on tyhjiötiivistysnauha, on kiinnitetty yläosaan. Aseta infuusioputki infuusiosovittimen pohjalle, jonka kautta ilma tai materiaali kuljetetaan. Infuusion k..
6.66€
Veroton hinta:5.50€
Model: VAC-B-120
Hinta per 1m.Leveys: 120cmPaksuus: 75μ Nopea ja helppokäyttöinen tyhjiöpussi. Voidaan käyttää pienten osien valmistukseen. Pussia voidaan käyttää polyesterille, vinyyliesterille, epoksihartsille, jne.·         Lämpötilankestävyys 180C ..
3.51€
Veroton hinta:2.90€
Model: VACUUM TAPE
Hinta per 1m2.Leveys: 1200mmPaksuus: 50 mikroniaTyhjiökalvoa käytetään imemään pois ilmakuplat laminaatista ja antamaan tarvittavan alipaineen.Lämpötilan kestävyys 120 ° C (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[..
2.12€
Veroton hinta:1.75€
Imuhuopa Imuhuopa
In Stock
Model: breather
Imuhuovalla on kaksi tehtävää tyhjiöprosessissa: antaa ilman imeytyä pois laminaatista ja imeä ylimääräinen hartsi pois laminaatista.Imuhuopa on polyesterikuitukangasta.  Imuhuopaan ei ole käytetty kemiallisia sideaineita.Imuhuopaa käytetään reikäkalvon ja tyhjiökalvon kanssa. Sitä voi ..
2.18€
Veroton hinta:1.80€
Model: vtape
Hinta per noin 15m nauhaaMastic tyhjiötiivistenauha.  Käytetään pysäyttämään ilman kalvon ja osan välissä.Erittäin joustava ja siitä on helppo tehdä monimutkaisia muotoja.  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[..
9.68€
Veroton hinta:8.00€
Model: Bag Connector
Nämä laadukkaat liittimet ovat nopea ja luotettava tapa liittää vakuumiputket tyhjiökalvoihin.Liitin koostuu kahdesta osasta, joista toinen on sijoitettu tyhjiöpussiin ja toinen - ulkopuolelta. Tyhjiökalvossa on pieni reikä, joka yhdistää putken reiän. Molemmat puolet työntävät kumitiivisteen antaen..
26.62€
Veroton hinta:22.00€
Näytetään 1 - 16 (Yhteensä 16. Sivuja 1.)