Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Tuotteet

Tuotteet

Tervetuloa composite24.fi-sivustolle - korkealaatuisten hartsi- ja komposiittiratkaisujen päälähteeseen. Tutustu mahdollisuuksien maailmaan laajan premium-hartsituotevalikoimamme avulla. Epoksista ja polyesteristä erikoishartseihin, meillä on kokenut asiakaspalvelutiimi, joka herättää komposiittesi henkiin. Hartsimyymälämme on suosikkikohde komposiittiharrastajille, käsityöläisille ja ammattilaisille, jotka etsivät korkeaa laatua ja suorituskykyä. Halusitpa sitten veneenrakennusta, lentokoneita, autonosia tai taideprojekteja, meillä on täydellinen hartsiratkaisu sinun tarpeisiisi. Selaa tuotevalikoimaamme löytääksesi projektisi vaatimuksiin räätälöityjä hartseja, olivatpa ne erittäin kestäviä, UV-kestäviä tai helppokäyttöisiä. Alan asiantuntemuksemme ja erinomaisuuteen sitoutumisemme ansiosta voit luottaa siihen, että hartsimme tuottavat poikkeuksellisia tuloksia joka kerta. Nauti yhdistelmäprojektien eroista käyttämällä composite24.fi. Tilaa tänään ja hyödynnä työsi koko potentiaali. Anna meidän olla kumppanisi kokonaisvaltaisen täydellisyyden saavuttamisessa.

Laaja valikoima komposiittimateriaaleja - hartsit, kankaat, tyhjiömateriaalit, liimat, työkalumateriaalit komposiittituotantoon.

Tuotteet

Kaikki tuotteet

lasikuitu | COMPOSITE24