Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Toimitusehdot

Muutokset lähetyksen hintaan

Sivustomme käyttää erittäin monipuolista järjestelmää toimitushinnan laskentaan (koko, paino, tavaroiden laji), joten kirjoita toimitusosoite tarkasti. Näytettävä hinta maksuvahvistuksessa on lopullinen hinta, jonka maksat toimituksesta. Koska sivuillamme voit ostaa erilaisia tuotteita, joista osa kuljetetaan ja käsitellään  vaarallisena lastina, joskus sivuston laskuri saattaa laskea kuljetuskustannukset virheellisesti. Tässä tapauksessa otamme teihin yhteyttä. 


 Toimitusajat Baltiassa

Pienet toimitukset lähetämme nopeilla kuriireilla, toimitus päivässä Latviaan, Liettuaan ja Viroon. Suomi on ~3 päivää Länsi-Eurooppaan ja 10-14 päivää Euroopan ulkopuolelle. Toimitusaika on 28 päivää kaikkiin kansainvälisiin kohteisiin. ista osa kuljetetaan ja käsitellään  vaarallisena lastina, joskus sivuston laskuri saattaa laskea kuljetuskustannukset virheellisesti. Tässä tapauksessa otamme teihin yhteyttä. 


 


 

 

 

 

                                                                                     

Toimitusehdot

Toimitusehdot