Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

VINYYLIESTERIHARTSI

VINYYLIESTERIHARTSI

Ensiluokkainen valikoima vinyyliesterihartseja, saatavilla kahdessa monipuolisessa vaihtoehdossa: Infuusiovinyyliesterihartsi ja Hand-Version Vinyyliesterihartsi. Nämä hartsit on suunniteltu vastaamaan komposiittivalmistajien erilaisiin tarpeisiin, ja ne on suunniteltu poikkeuksellisen suorituskykyyn, kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen.

Infuusiovinyyliesterihartsi: Vapauta edistyneen komposiittivalmistuksen mahdollisuudet infuusiovinyyliesterihartsillamme. Tämä hartsi sopii täydellisesti prosesseihin, kuten tyhjiöinfuusioon, hartsin siirtomuovaukseen ja muihin matalapaineinfuusiotekniikoihin, ja siinä on merkittäviä ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista:

Virtauksen hallinta: Saavuta tarkka ja tasainen hartsin virtaus laminaatin läpi, mikä varmistaa perusteellisen kyllästyksen ja vähentää tyhjiä paikkoja, mikä tekee siitä ihanteellisen korkealaatuiseen ja vähäjäteiseen tuotantoon.

Ylivoimainen suorituskyky: Infuusiovinyyliesterihartsilla on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, kemikaalien kestävyys ja erinomainen korroosionkestävyys, joten se on täydellinen valinta vaativiin sovelluksiin, kuten meri-, rakennus- ja tuulienergiaan.

Pienemmät päästöt: Ympäristöystävällisyyttä ajatellen suunniteltu infuusiohartsimme on vähäinen VOC-päästöissä, mikä edistää puhtaampaa ja kestävämpää valmistusprosessia.

Käsikäyttöinen vinyyliesterihartsi: Käsikäyttöinen vinyyliesterihartsimme palvelee valmistajien tarpeita, jotka suosivat manuaalisia levitysmenetelmiä ja tarjoavat joukon etuja, jotka helpottavat monipuolisuutta ja hallintaa:

Helppokäyttöisyys: Tämä hartsi on muotoiltu helppokäyttöiseksi ja mahdollistaa lujitemateriaalien, kuten lasikuitujen ja hiilikuitujen, manuaalisen kyllästyksen, mikä tekee siitä sopivan käsin levittämiseen ja avomuovaukseen.

Poikkeuksellinen tarttuvuus: Saavuta vahva sidos ja yhteensopivuus eri alustojen kanssa, mikä varmistaa kestävien ja pitkäikäisten komposiittituotteiden luomisen.

Nopeat kovettumisajat: Nopean kovettumisjakson ansiosta käsikäyttöinen vinyyliesterihartsimme auttaa säästämään aikaa ja virtaviivaistamaan tuotantoprosessia, mikä vähentää seisokkeja.

Monipuoliset sovellukset: Tuotpa sitten räätälöityjä osia, laivakomponentteja tai teollisuuslaitteita, tämä hartsi soveltuu monenlaisiin sovelluksiin.

Miksi valita vinyyliesterihartsimme?

Laadunvarmistus: Hankimme hartsimme luotettavilta valmistajilta, mikä takaa johdonmukaiset, korkealaatuiset tuotteet, jotka täyttävät alan standardit.

Tekninen tuki: Kokenut tiimimme on valmiina antamaan ohjeita ja tukea, mikä auttaa sinua valitsemaan ihanteellisen hartsin erityisiin projektivaatimuksiisi.

Räätälöinti: Tarjoamme räätälöintivaihtoehtoja hartsin ominaisuuksien räätälöimiseksi projektisi tarpeiden mukaan varmistaen, että saavutat halutut tulokset.

Kilpailukykyinen hinnoittelu: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat laadusta tinkimättä, jolloin korkean suorituskyvyn vinyyliesterihartsit ovat kaikkien saatavilla.

Infuusiovinyyliesteri- ja käsikäyttöiset vinyyliesterihartsimme tarjoavat suorituskykyä ja monipuolisuutta. Halusitpa sitten infuusion tarkkuutta tai manuaalisen levityksen mukavuutta, hartsimme on suunniteltu vastaamaan komposiittimateriaalitarpeesi laadukkaasti, luotettavasti ja helppokäyttöisesti. Tutustu valikoimaamme tänään ja koe ero itse.

VINYYLIESTERIHARTSI

Käsikäyttöinen vinyyliesterihartsi

Infuusiovinyyliesteri

Model: POLIMAL VE - 3MM
Paketti sisältää 4 kg vinyyliesterihartsia + 2% kovete MEKPPolimal VE-3mm on korkean viskositeetin hartsi , joka on tarkoitettu lasikuitu-, hiilikuitu- ja kevlarlaminaattien tekemiseen RTM- ja infuusiomenetelmillä. Se on kiihdytetty vinyyliesteripohjainen hartsi, jolle on  ominaista hyvät t..
36.30€
Veroton hinta:30.00€
POLIMAL VE - 2MM 220 kg
Pre-Order
Model: POLIMAL VE - 2MM
Polimal VE-2mm:ä käytetään rakenteellisesti kestävien osien tuotantoon. Vinyyliesterihartsilla on korkea kemiallinen kestävyys, ja sitä voidaan käyttää lasikuitujen tai hiilikuitujen kanssa, polymeerien tuotantoon jne.Polimal VE-2mm:lla voi tehdä tuotteita, jotka vaativat korkeaa kemiallista kes..
1,397.55€
Veroton hinta:1,155.00€
Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)