Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

VINYYLIESTERIHARTSI

VINYYLIESTERIHARTSI

Vinyyliesterihartsi on komposiitti, joka ominaisuuksiltaan on polyesterihartsin ja epoksihartsin välillä. Tämän hartsin pääetuna on se, että sitä voidaan yhdistää mikä tahansa gelcoatiin.

Heikkona puolena on hartsin kutistumiskerroin, joka on melkein sama, kuin polyesterihartsissa.

VINYYLIESTERIHARTSI

VINYYLIESTERIHARTSI

VINYYLIESTERIHARTSI | COMPOSITE24

Model: POLIMAL VE - 3MM
Paketti sisältää 4 kg vinyyliesterihartsia + 2% kovete MEKPPolimal VE-3mm on korkean viskositeetin hartsi , joka on tarkoitettu lasikuitu-, hiilikuitu- ja kevlarlaminaattien tekemiseen RTM- ja infuusiomenetelmillä. Se on kiihdytetty vinyyliesteripohjainen hartsi, jolle on  ominaista hyvät t..
36.30€
Veroton hinta:30.00€
POLIMAL VE - 2MM 220 kg
Pre-Order
Model: POLIMAL VE - 2MM
Polimal VE-2mm:ä käytetään rakenteellisesti kestävien osien tuotantoon. Vinyyliesterihartsilla on korkea kemiallinen kestävyys, ja sitä voidaan käyttää lasikuitujen tai hiilikuitujen kanssa, polymeerien tuotantoon jne.Polimal VE-2mm:lla voi tehdä tuotteita, jotka vaativat korkeaa kemiallista kes..
1,397.55€
Veroton hinta:1,155.00€
Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)