Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Läpinäkyvät pigmentit

Läpinäkyvät pigmentit

Tervetuloa kirkkaiden epoksihartsipigmenttivärien dynaamiseen maailmaamme! Nosta hartsitaitojasi erinomaisella huippuluokan väripigmenttien kokoelmallamme, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi epoksi- ja polyesterihartsien kanssa. Hyödynnä monipuolista läpinäkyvien pigmenttivalikoimaamme. Olitpa kokenut hartsitaiteilija tai tee-se-itse-harrastaja, korkealaatuiset väriaineemme on suunniteltu luomaan upeita, läpinäkyviä tehosteita, jotka tuovat luomuksesi erottumaan muista.

Tutustu värivalikoimaan, jonka avulla voit saavuttaa täydellisen sävyn hienovaraisista sävyistä rohkeisiin ja eloisiin sävyihin. Pigmenttejämme on helppo käyttää, mikä varmistaa saumattoman integroinnin hartsiseokseen, mikä johtaa virheettömään lopputulokseen joka kerta. Kirkkaat epoksihartsipigmenttivärimme eivät ainoastaan ​​tarjoa ylivoimaista väriä, vaan myös säilyttävät hartsin kirkkauden, jolloin monimutkaiset yksityiskohdat näkyvät läpi. Lisää syvyyttä ja ulottuvuutta malleihisi näillä monipuolisilla pigmenteillä, jotka ovat yhteensopivia sekä epoksi- että polyesterihartsien kanssa.

Luotpa sitten koruja, taideteoksia tai mukautettuja sisustustuotteita, kirkkaat pigmentimme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet. Vie hartsiprojektisi uusille hienostuneisuuden ja visuaalisen vetovoiman korkeuksille. Osta mallistomme nyt ja anna mielikuvituksesi valloilleen kirkkaiden epoksipigmenttiemme tarjoamilla loputtomilla värivaihtoehdoilla. Hartsiluomuksesi ansaitsevat vain parasta, ja olemme täällä herättämään taiteelliset visiosi henkiin ensiluokkaisilla pigmenteillämme.

Läpinäkyvät pigmentit

Läpinäkyvät pigmentit | COMPOSITE24

 Läpinäkyvä pigmentti - setti  Läpinäkyvä pigmentti - setti
Uuden
Model: Pigment-dye-set
valkoinen 30 g keltainen 30 g musta 30g punainen 30 g violetti 30 g sininen 30g appelsiini 30 g smaragdi 30 g turkoosi 30 g vihreä 30 g keltainen 30g..
66.55€
Veroton hinta:55.00€
Näytetään 1 - 1 (Yhteensä 1. Sivuja 1.)