Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Meistä

Kompozītmateriāli yhtiö on perustettu vuonna 2013 ja nykyään olemme kasvaneet isoksi komposiittien myyjäksi Baltian maissa ja Skandinaviassa. Kehityksemme konseptina on määrätietoinen monipuolinen tekninen tuki loppukäyttäjälle tuotteiden tehokasta tuotantoa varten.

Yrityksessämme on kaksi yksikköä: yritystoiminta ja vähittäismyynti. Autamme vähittäismyynnin asiakkaillemme tuotteiden kehityksessä käyttäen työtapojamme koskevia suosituksia. Nämä asiakkaat ovat kilpailukykyisiä yrityksiä, jotka toimittavat tavaroita kansainvälisille markkinoille.

Toimipaikkamme on Riikassa ja erinomaisen sijaintimme ansiosta toimitamme tavaroita asiakkaillemme Baltian maissa yhden työpäivän aikana ja Skandinaviaan 3 päivän aikana.

Ammattitiimimme antaa tukea Teille aina isoissa ja pienissä hankkeissa, jakaa kokemuksiaan ja esittää apua sekä tehokkaimpia ratkaisuja suunnitelmienne toteuttamiseksi. Ostakaa meiltä ja saatte laadukkaita tuotteita!

Meistä

Meistä COMPOSITE24