Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Kirkas epoksihartsi 1.3 kg

Kirkas epoksihartsi 1.3 kg

Kirkas epoksihartsi voidaan käyttää tavalliseen laminointiin, mutta on suositeltavaa käyttää sitä pinnoitteena. Pinnoitehartsilla on itsetasoittumisominaisuus, korkea läpinäkyvyys ja matala viskositeetti. Hartsilla saadaan kovettuneena erittäin kestävä, läpinäkyvä ja sileä pintakerros pienellä vaivalla. Sitä voidaan käyttää eri materiaaleille, kuten hiilikuidulle, kevlarille, puulle, metallille, kivelle ja muille.

Paksumman ja selkeämmän pinnoitekerroksen saavuttamiseksi, pinnoitehartsia voidaan käyttää päälle jo, ennen kuin edellinen kerros ei ole täysin kovettunut. Lisättävät kerrokset eivät jätä näkyviä siirtymisjälkiä, säilyttäen erinomaisen läpinäkyvyyden.

UV-kestävää epoksihartsia voidaan käyttää tavalliseen laminointiin, mutta on suositeltavaa käyttää sitä pinnoitteena. Korkea läpinäkyvyys ja korkea viskositeetti tarkoittavat, että tällä hartsilla voidaan rakentaa erittäin kestävä, vaivaton hartsikerros monille materiaaleille kuten  hiilikuitu, kevlar, puu, tietyt muovit, metallit, jne. 

Paketti sisältää 1 kg hartsia + 300g kovete

Valatud paksus 4cm

Kuivatamise aeg 48 tundi
Kirkas epoksihartsi 1.3 kg

Kirkas epoksihartsi

Valuepoksi

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
Huono Hyvä
Captcha
  • Stock: In Stock
  • Model: CASTEPOX
  • Weight: 1.40kg
  • Dimensions: 20.00cm x 10.00cm x 30.00cm
  • SKU: casting epoxy resin
  • UPC: casting epox
22.02€
26.26€
Veroton: 18.20€
5 tai enemmän 19.72€
10 tai enemmän 19.36€
20 tai enemmän 18.83€