Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Kirkas epoksi pinnoite 1.4 kg

Kirkas epoksi pinnoite 1.4 kg

Paketti sisältää 1 kg kirkas epoksihartsi + 400g kovete

Epoksihartsipinnoitteita voidaan käyttää tavalliseen laminointiin, mutta on suositeltavaa käyttää sitä pinnoitteena. Pinnoitehartsilla on itsetasoittumisominaisuus, korkea läpinäkyvyys ja matala viskositeetti. Hartsilla saadaan kovettuneena erittäin kestävä, läpinäkyvä ja sileä pintakerros pienellä vaivalla. Sitä voidaan käyttää eri materiaaleille, kuten hiilikuidulle, kevlarille, puulle, metallille, kivelle ja muille.

Paksumman ja selkeämmän pinnoitekerroksen saavuttamiseksi, pinnoitehartsia voidaan käyttää päälle jo, ennen kuin edellinen kerros ei ole täysin kovettunut. Lisättävät kerrokset eivät jätä näkyviä siirtymisjälkiä, säilyttäen erinomaisen läpinäkyvyyden.

UV-kestävää epoksihartsia voidaan käyttää tavalliseen laminointiin, mutta on suositeltavaa käyttää sitä pinnoitteena. Korkea läpinäkyvyys ja korkea viskositeetti tarkoittavat, että tällä hartsilla voidaan rakentaa erittäin kestävä, vaivaton hartsikerros monille materiaaleille kuten  hiilikuitu, kevlar, puu, tietyt muovit, metallit, jne. 


Kirkas epoksi pinnoite 1.4 kg

EPOKSIHARTSI - Kirkas epoksi pinnoite 1.4 kg

Kirkas epoksi pinnoite 1.4 kg - EPOKSIHARTSI | COMPOSITE24

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
Huono Hyvä
Captcha
  • Stock: In Stock
  • Model: CEPOX
  • Weight: 1.50kg
  • Dimensions: 0.20cm x 0.10cm x 0.30cm
  • SKU: COATING EPOXY
  • MPN: Casting epoxy
22.99€
27.82€
Veroton: 19.00€
5 tai enemmän 22.39€
10 tai enemmän 21.78€
50 tai enemmän 21.18€