Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Ampreg 30 (Ampreg 30)

Ampreg 30 | CHEMIFY
Ampreg 30 | CHEMIFY
Uuden -11 %
Ampreg 30 | CHEMIFY
Ampreg 30 | CHEMIFY
Ampreg 30 (Ampreg 30)

Esittelyssä Ampreg 30 -hartsi, ensiluokkainen komposiittiratkaisusi. Ampreg 30 on erittäin suorituskykyinen epoksihartsi, joka tunnetaan erinomaisesta lujuudestaan, kestävyydestään ja monipuolisuudestaan. Rakennatpa sitten korkean suorituskyvyn komposiitteja, laivakomponentteja tai ilmailuosia, Ampreg 30 tarjoaa vertaansa vailla olevan luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden. Alhaisen viskositeetin ansiosta voit odottaa erinomaista kostuvuutta ja minimaalista ilmansulkua, mikä johtaa erinomaisiin, huokosvapaisiin laminaatteihin. Sijoita Ampreg 30 Resiniin tänään ja hyödynnä projektisi koko potentiaali. Vie käsityötaitosi uusiin korkeuksiin alan suosikkiepoksien avulla.

Ampreg 30 on optimoitu suurten komposiittirakenteiden valmistukseen käyttämällä käsin asettelu- ja tyhjiöpussitekniikkaa, samalla kun se tarjoaa parempaa terveyttä ja turvallisuutta alhaisen myrkyllisyyden raaka-aineiden huolellisen valinnan ansiosta.

Ampreg 30:n suhteellisen alhainen sekoitusviskositeetti mahdollistaa raskaiden vahvikkeiden nopean kastumisen. AmpregTM 30 on suunniteltu antamaan erinomaiset mekaaniset ja termiset ominaisuudet sekä ympäristön lämpötilassa että kohtalaisen lämpötilan jälkikovetuksissa (50°C). Tämä järjestelmä on saatavana kaikilla AmpregTM 3X Hardener -nopeuksilla, nopeasta erittäin hitaaseen ja useissa eri formaateissa pienistä pakkauskokoista rumpuihin ja IBC-pakkauksiin.

Ainutlaatuinen koostumus parantaa terveyttä ja turvallisuutta alhaisen myrkyllisyyden raaka-aineiden huolellisella valinnalla sekä valoa heijastavalla teknologialla, joka yhdessä UV-valolähteen kanssa voi havaita jopa 1 mm:n pisaroita, mikä helpottaa kontaminaatioiden tunnistamista työhygienian parantamiseksi.

100:26 hartsin ja kovetteen sekoitussuhde painon mukaan kovetteen nopeuksilla Alhainen sekoitettu viskositeetti ja hyvä kovettumisen eteneminen vain ympäristön kovetuksista Luja hartsimatriisi, joka antaa hyvät laminaatin mekaaniset ominaisuudet

DNV-GL & Lloyds Register Sertifioituja formaatteja saatavilla

Alhaisen myrkyllisyyden kovetinkoostumukset

Parannetut vaaramerkinnät CMR- ja SVHC**-vapaa,

Vähentynyt ympäristövaara Valmistettu Gurit LRT:llä (Light Reflective Technology) vakiona

Testattu korkean kosteuden olosuhteissa Hinta näkyy

1kg epoksihartsille Ampreg 30 ja 260g Hardener slow

Ampreg 30 (Ampreg 30)

EPOKSIHARTSI - Ampreg 30

Ampreg 30 - EPOKSIHARTSI | COMPOSITE24

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
Huono Hyvä
Captcha
  • Stock: In Stock
  • Model: Ampreg 30
  • Weight: 1.30kg
  • Dimensions: 0.20cm x 0.30cm x 0.30cm
42.62€
47.82€
Veroton: 35.22€

Vaihtoehdot

Avainsanat: ampreg , epoksihartsi