Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

3D CORE 3mm

3D CORE 3mm

3D CORE on taloudellinen ratkaisu suljettujen muottien käsittelyä ja käsimuurausta varten. 3D CORE ratkaisua voi käyttää sekä pohjana, että keskitasona infuusioprosesseissa.

3D CORE perustana on PET (Polyethylene Terepthalate). 3D Core elementtejä löytyy hammasreunojen kanssa ja isojen rakenteiden rakentamisessa niitä voi asentaa hyvin tarkkaan. Kun käytetään tätä materiaalia, infuusioprosesseissa ei tarvita peelply, infuusioverkkoa tai rei’itettyä kalvoa. 3D CORE soveltuu kaikkiin tiedossa oleviin hartseihin, mm. polyesteri-, epoksi-, vinyyliesteri- ja muihin hartseihin. Sopii suljetuille muoteille, mm. infuusiolle, RTM Light, RTHM Heavy Applications.

Käytetään purjehdusveneiden runkojen, kansien, veneiden ja muiden aluksien rakenteiden tuotannossa. Kuljetusosat ja autojen, rekkojen, raskaiden kuorma-autojen osat ja elementit. Kuljetusteollisuudessa: junien ja bussien sisäpuolisessa ja ulkopuolisessa viimeistelyssä. Lomailualalla: kajakit, purjelautailun laudat, altaat ja kylpyammeet. Teollisesti: viimeistelypaneelit, ilmanvaihtopuhaltimet, säiliöt ja muut osat.

Ominaispaino: 100 kg/m3

Mitat: 512x405

Paksuus: 3 mm

Hinta per 1 kpl

3D CORE 3mm

SANDWICH-MATERIAALIT - 3D CORE 3mm

3D CORE 3mm - SANDWICH-MATERIAALIT | COMPOSITE24

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
Huono Hyvä
Captcha
  • Stock: In Stock
  • Model: 3D-CORE-3mm
  • Weight: 0.20kg
  • SKU: 3D-CORE-3mm
  • UPC: 3D-CORE-3mm
7.03€
Veroton: 5.81€